Mariska van Kolck openhartig over loodzware tijd: "Ik dacht dat ik door de grond zakte"

Mariska van Kolck openhartig over loodzware tijd: "Ik dacht dat ik door de grond zakte"

Mariska van Kolck openhartig over loodzware tijd: "Ik dacht dat ik door de grond zakte" Musicalster Mariska van Kolck tourt binnenkort door het land met de musical Haal het doek maar op, maar op persoonlijk vlak heeft ze een zware tijd achter de rug. Ze vertelt er alles over in een interview met Shownieuws. In 2019 stierf compleet onverwacht haar ex-man en vader van haar kinderen: "Ik dacht dat de grond openscheurde en dat ik erdoor zakte". In Shownieuws vertelt ze openhartig over dit verlies, bekijk de video hierboven. Bekijk ook Tineke Schouten kondigt na 40 jaar in het vak haar 25e en laatste show aan Bekijk deze video » Antwerpse dierentuin woedend op StukTV door gevaarlijke actie Thomas van der Vlugt Bekijk deze video » Dwayne Johnson ookwel The Rock is kapot van verdriet om overleden vader Rocky Johnson (75) Bekijk deze video »
Entertainment :
Mariska van Kolck openhartig over loodzware tijd: "Ik dacht dat ik door de grond zakte"

Musicalster Mariska van Kolck tourt binnenkort door het land met de musical Haal het doek maar op, maar op persoonlijk vlak heeft ze een zware tijd achter de rug. Ze vertelt er alles over in een interview met Shownieuws.

In 2019 stierf compleet onverwacht haar ex-man en vader van haar kinderen: "Ik dacht dat de grond openscheurde en dat ik erdoor zakte". In Shownieuws vertelt ze openhartig over dit verlies, bekijk de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mariska van Kolck openhartig over loodzware tijd: "Ik dacht dat ik door de grond zakte" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV