Greg Page van The Wiggles krijgt hartinfarct tijdens benefietconcert voor Australië

Greg Page van The Wiggles krijgt hartinfarct tijdens benefietconcert voor Australië

Greg Page van The Wiggles krijgt hartinfarct tijdens benefietconcert voor Australië Zanger Greg Page (48) zakte na het verlaten van het podium tijdens het benefietconcert voor Australië in elkaar. Dit gebeurde na een show van maar liefst 90 minuten. De oprichter van de Australische band The Wiggles bleek een hartinfarct te hebben, de band meldde dat Page meteen is opgenomen in het ziekenhuis. Bekijk hierboven in de beelden van Shownieuws de reactie van het publiek tijdens het benefietconcert in Sydney. Heftige beelden: Sydney en omgeving wordt overwoekert door bosbranden Bekijk deze video » Kerstcadeau voor Australië: Regen in de gebieden waar bosbranden woeden Bekijk deze video » Veronica Inside: Rick Romijn met spoed naar ziekenhuis Bekijk deze video »
Nieuws :
Greg Page van The Wiggles krijgt hartinfarct tijdens benefietconcert voor Australië

Zanger Greg Page (48) zakte na het verlaten van het podium tijdens het benefietconcert voor Australië in elkaar. Dit gebeurde na een show van maar liefst 90 minuten. De oprichter van de Australische band The Wiggles bleek een hartinfarct te hebben, de band meldde dat Page meteen is opgenomen in het ziekenhuis.

Bekijk hierboven in de beelden van Shownieuws de reactie van het publiek tijdens het benefietconcert in Sydney.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Greg Page van The Wiggles krijgt hartinfarct tijdens benefietconcert voor Australië of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV