12.000 mensen geëvacueerd in Düsseldorf na de vondst van zware WOII-bom

12.000 mensen geëvacueerd in Düsseldorf na de vondst van zware WOII-bom

12.000 mensen geëvacueerd in Düsseldorf na de vondst van zware WOII-bom Vandaag (18 januari) is er een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden in de Duitse stad Düsseldorf. Zo'n 12.000 inwoner van de stad worden geëvacueerd vanwege de vondst. Rond 22:00 moet de evacuatie zijn afgerond waarna de tien ton wegende bom onschadelijk wordt gemaakt. Bekijk hierboven het hele fragment van AD.nl over de ontruiming van Düsseldorf. Ik hou van Holland Oudejaarsspecial: Jan Versteegh is jarig! Bekijk deze video » Achtste bombrief gevonden bij postsorteercentrum in Rotterdam Bekijk deze video » Harry en Meghan verrassen het koningshuis en de wereld met hun besluit Bekijk deze video » Kijk LIVE: alle vragen over prins Harry en Meghan Markle beantwoord door Tim de Wit Bekijk deze video »
Nieuws :
12.000 mensen geëvacueerd in Düsseldorf na de vondst van zware WOII-bom

Vandaag (18 januari) is er een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden in de Duitse stad Düsseldorf. Zo'n 12.000 inwoner van de stad worden geëvacueerd vanwege de vondst. Rond 22:00 moet de evacuatie zijn afgerond waarna de tien ton wegende bom onschadelijk wordt gemaakt.

Bekijk hierboven het hele fragment van AD.nl over de ontruiming van Düsseldorf.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 12.000 mensen geëvacueerd in Düsseldorf na de vondst van zware WOII-bom of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV