René van der Gijp over coming out Nikkietutorials: ''Dat interesseert niemand toch wat?''

René van der Gijp over coming out Nikkietutorials: ''Dat interesseert niemand toch wat?''

René van der Gijp over coming out Nikkietutorials: ''Dat interesseert niemand toch wat?'' Bekijk hier het hele interview van Nikkie de Jager met Ellen DeGeneres. Voetbalanalist René van der Gijp geeft opnieuw zijn ongefundeerde mening aan Veronica. Ditmaal over de talkshowoorlog tussen RTL en NPO en de coming out van YouTube-ster Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials. Ophef over de 'grap' van RenéVan der Gijp kreeg eerder al veel ellende over zich heen nadat hij zich verkleedde als vrouw, met de mededeling ook transgender te zijn. Dit allemaal naar aanleiding van de coming out van de Vlaamse journalist Bo van Spilbeeck. Belangenorganisatie Transgender Netwerk Nederland liet weten klaar te zijn met de kwetsende trans- en homofobische opmerkingen van de voetbalanalist. Ditmaal werd René ook gevraagd naar zijn mening over het nieuws van Nikkie de Jager. ''Dat interesseert niemand toch wat?'', aldus de voetbalanalist. Bekijk hierboven het hele interview van Veronica met René van der Gijp. Jessie Maya ziek van chantage rond coming-out Nikkie Tutorials Bekijk deze video » Chanteur van Nikkie de Jager keihard aangepakt in Jinek: "Beneden alle peil" Bekijk deze video » Veronica Inside: Sander Schimmelpenninck probeert zich te verdedigen na opmerking over Yolanthe Cabau Bekijk deze video » Johan Derksen vindt duo's Op1 beter dan Hendriks & Genee Bekijk deze video »
Entertainment :
René van der Gijp over coming out Nikkietutorials: ''Dat interesseert niemand toch wat?''

Bekijk hier het hele interview van Nikkie de Jager met Ellen DeGeneres.

Voetbalanalist René van der Gijp geeft opnieuw zijn ongefundeerde mening aan Veronica. Ditmaal over de talkshowoorlog tussen RTL en NPO en de coming out van YouTube-ster Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials.

Ophef over de 'grap' van René
Van der Gijp kreeg eerder al veel ellende over zich heen nadat hij zich verkleedde als vrouw, met de mededeling ook transgender te zijn. Dit allemaal naar aanleiding van de coming out van de Vlaamse journalist Bo van Spilbeeck. Belangenorganisatie Transgender Netwerk Nederland liet weten klaar te zijn met de kwetsende trans- en homofobische opmerkingen van de voetbalanalist. Ditmaal werd René ook gevraagd naar zijn mening over het nieuws van Nikkie de Jager. ''Dat interesseert niemand toch wat?'', aldus de voetbalanalist.

Bekijk hierboven het hele interview van Veronica met René van der Gijp.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp over coming out Nikkietutorials: ''Dat interesseert niemand toch wat?'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV