Aart Staartjes begraven in zijn woonplaats: "Meneer Aart heeft generaties opgevoed"

Aart Staartjes begraven in zijn woonplaats: "Meneer Aart heeft generaties opgevoed"

<em>Aart Staartjes</em> begraven in zijn woonplaats: &quot;Meneer Aart heeft generaties opgevoed&quot; Vandaag (18 januari) is de overleden acteur Aart Staartjes begraven in het Friese drop Dronrijp, waar hij woonde. Door zijn jarenlange bijdrage aan kindertelevisie zijn generaties kinderen met hem opgegroeid. Meneer AartMaar liefst 36 jaar speelde hij de brommerige buurman meneer Aart in Sesamstraat. Daarnaast heeft hij ook een tijd lang de intocht van Sinterklaas gepresenteerd en meegedaan aan De Film van Ome Willem. Bekijk hierboven het hele fragment van NOS over Aart Staartjes. DWDD gemist? Wat maakte Aart Staartjes zo bijzonder? Bekijk deze video » Herinneringen aan Aart Staartjes in Op1: "We zijn schatplichtig aan Aart" Bekijk deze video » Herdenkingsplek voor Aart Staartjes (81) in zijn woonplaats Dronrijp Bekijk deze video » Bekijk beelden uitvaart Aart Staartjes in Dronrijp Bekijk deze video »
Nieuws :
Aart Staartjes begraven in zijn woonplaats: "Meneer Aart heeft generaties opgevoed"

Vandaag (18 januari) is de overleden acteur Aart Staartjes begraven in het Friese drop Dronrijp, waar hij woonde. Door zijn jarenlange bijdrage aan kindertelevisie zijn generaties kinderen met hem opgegroeid.

Meneer Aart
Maar liefst 36 jaar speelde hij de brommerige buurman meneer Aart in Sesamstraat. Daarnaast heeft hij ook een tijd lang de intocht van Sinterklaas gepresenteerd en meegedaan aan De Film van Ome Willem.

Bekijk hierboven het hele fragment van NOS over Aart Staartjes.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Aart Staartjes begraven in zijn woonplaats: "Meneer Aart heeft generaties opgevoed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV