Andrej Rublev verslaat Loyd Harris in finale van ATP Adelaide

Andrej Rublev verslaat Loyd Harris in finale van ATP Adelaide

Andrej Rublev verslaat Loyd Harris in finale van <em>ATP Adelaide</em> In de finale van het ATP toernooi in Adelaide heeft de Rus Andrey Rublev zijn Zuid-Afrikaanse tegenstander Loyd Harris verslagen met 6-3, 6-0. Dit was voor Rublev al zijn tweede toernooi overwinning in 2020. Bekijk hierboven het hele fragment van Eurosport over de winst van Andrey Rublev. Stefanos Tsitsipas verslaat Thiem tijdens ATP Finals. Bekijk het matchpoint. Bekijk deze video » Stefanos Tsitsipas slaat vader met racket: moeder woest Bekijk deze video » Djokovic en Troicki (Servië): "Dit vergeten we niet meer" Bekijk deze video » Nadal baalt van sfeer ATP Cup: "Was gewoon niet leuk" Bekijk deze video »
Tennis :
Andrej Rublev verslaat Loyd Harris in finale van ATP Adelaide

In de finale van het ATP toernooi in Adelaide heeft de Rus Andrey Rublev zijn Zuid-Afrikaanse tegenstander Loyd Harris verslagen met 6-3, 6-0. Dit was voor Rublev al zijn tweede toernooi overwinning in 2020.

Bekijk hierboven het hele fragment van Eurosport over de winst van Andrey Rublev.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Andrej Rublev verslaat Loyd Harris in finale van ATP Adelaide of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier