Lauberhorn: Beat Feuz wint voor de derde keer op het onderdeel Downhill

Lauberhorn: Beat Feuz wint voor de derde keer op het onderdeel Downhill

<em>Lauberhorn</em>: Beat Feuz wint voor de derde keer op het onderdeel <em>Downhill</em> Op de Lauberhorn in Wengen heeft de Zwitserse Beat Feuz de eerste run op het onderdeel Downhill gewonnen. In 2012 en 2018 eindigde hij als eerste op dit onderdeel. Bekijk hierboven het fragment van Eurosport met de run van Beat Feuz. Alpineskien Altenmarkt-Zauensee: Corinne Suter wint haar eerste wereldbeker Bekijk deze video » Biatlon Oberhof: Noorse vrouwen domineren het langlauf seizoen Bekijk deze video » Italiaan Dominik Windisch vliegt letterlijk uit de bocht (Biatlon estafette Oberhof) Bekijk deze video » Frederica Brignone wint eerste run van de World Cup Alpine in Sisteriere Bekijk deze video »
Sport :
Lauberhorn: Beat Feuz wint voor de derde keer op het onderdeel Downhill

Op de Lauberhorn in Wengen heeft de Zwitserse Beat Feuz de eerste run op het onderdeel Downhill gewonnen. In 2012 en 2018 eindigde hij als eerste op dit onderdeel.

Bekijk hierboven het fragment van Eurosport met de run van Beat Feuz.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lauberhorn: Beat Feuz wint voor de derde keer op het onderdeel Downhill of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier