Ruinerwold: Ex-minnares van Gerrit Jan van D. deelt dramatisch verhaal

Ruinerwold: Ex-minnares van Gerrit Jan van D. deelt dramatisch verhaal

Ruinerwold: Ex-minnares van Gerrit Jan van D. deelt dramatisch verhaal In 2006 maakten een Engelse vrouw genaamd Sorina en haar dochtertje kortstondig deel uit van de gemeenschap van Gerrit Jan van D. in Ruinerwold. Ze hadden elkaar ontmoet op Myspace waarna een ingewikkelde periode zich afspeelde. "Het was duidelijk voor mij dat hij woede in zich had." Bekijk hierboven het hele fragment van de Telegraaf over de voormalige minnares van Gerrit Jan van D. Spookvader Gert Jan van D. liet de geest van zijn dode vrouw in zijn kinderen treden Bekijk deze video » 'Ruinerwold-vader Gerrit Jan van D. martelde Oostenrijker' Bekijk deze video » Gezin in boerderij Ruinerwold was bekend bij instanties Bekijk deze video » Ruinerwold: "Gerrit Jan van D. was godsdienststichter met zwaar psychische aandoening" Bekijk deze video »
Nieuws :
Ruinerwold: Ex-minnares van Gerrit Jan van D. deelt dramatisch verhaal

In 2006 maakten een Engelse vrouw genaamd Sorina en haar dochtertje kortstondig deel uit van de gemeenschap van Gerrit Jan van D. in Ruinerwold. Ze hadden elkaar ontmoet op Myspace waarna een ingewikkelde periode zich afspeelde. "Het was duidelijk voor mij dat hij woede in zich had."

Bekijk hierboven het hele fragment van de Telegraaf over de voormalige minnares van Gerrit Jan van D.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ruinerwold: Ex-minnares van Gerrit Jan van D. deelt dramatisch verhaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV