Roger Federer verwacht weinig van de Australian Open: "Ik ben niet wedstrijdfit"

Roger Federer verwacht weinig van de Australian Open: "Ik ben niet wedstrijdfit"

<em>Roger Federer</em> verwacht weinig van de <em>Australian Open</em>: &quot;Ik ben niet wedstrijdfit&quot; De Australian Open gaat bijna van start en Roger Federer verwacht er weinig van. Zijn eerste match is tegen Steve Johnson en Federer denkt niet dat hijzelf de favoriet is voor de eindzege van het toernooi. "Ik ben niet wedstrijdfit." Bekijk hierboven het hele fragment van Eurosport over Roger Federers verwachtingen van de Australian Open. Bosbranden Australië teisteren Australian Open: Dalila Jakupovic zakt in elkaar Bekijk deze video » Kijk LIVE naar Rally For Relief, Australian Open, met Federer en Nadal Bekijk deze video » Kiki Bertens blikt vooruit op Australian Open: "Ik voel me goed en ben er klaar voor" Bekijk deze video » Kiki Bertens positief over Australian Open: "Ik denk dat het gewoon goed zit" Bekijk deze video »
Tennis :
Roger Federer verwacht weinig van de Australian Open: "Ik ben niet wedstrijdfit"

De Australian Open gaat bijna van start en Roger Federer verwacht er weinig van. Zijn eerste match is tegen Steve Johnson en Federer denkt niet dat hijzelf de favoriet is voor de eindzege van het toernooi. "Ik ben niet wedstrijdfit."

Bekijk hierboven het hele fragment van Eurosport over Roger Federers verwachtingen van de Australian Open.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roger Federer verwacht weinig van de Australian Open: "Ik ben niet wedstrijdfit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen