Drie mensen "behoorlijk gewond" na gewelddadige overval in Eersel

Drie mensen "behoorlijk gewond" na gewelddadige overval in Eersel

Drie mensen "behoorlijk gewond" na gewelddadige overval in Eersel Vanochtend (18 januari) zijn drie mensen, twee mannen en een vrouw, overvallen in een huis in Eersel. De drie zijn volgens de politie "behoorlijk gewond". Volgens de woordvoerder lijkt het erop dat geweldpleging het doel was van de dader. De politie is een onderzoek gestart en de slachtoffers zijn naar een ziekenhuis gebracht. Bekijk hierboven het hele fragment van Omroep Brabant over de overval in Eersel. Gewelddadige horlogeroof Djarno Hofland (neef André Hazes) in Opsporing Verzocht Bekijk deze video » Najib Amhali slachtoffer van gewapende overval Bekijk deze video » Overvaller steelt potje voor arme kinderen: 'Ik rende er met een patatbak achteraan' Bekijk deze video » 17-jarige met vuurwapen bedreigd bij overval in Groningen Bekijk deze video »
Nieuws :
Drie mensen "behoorlijk gewond" na gewelddadige overval in Eersel

Vanochtend (18 januari) zijn drie mensen, twee mannen en een vrouw, overvallen in een huis in Eersel. De drie zijn volgens de politie "behoorlijk gewond". Volgens de woordvoerder lijkt het erop dat geweldpleging het doel was van de dader. De politie is een onderzoek gestart en de slachtoffers zijn naar een ziekenhuis gebracht.

Bekijk hierboven het hele fragment van Omroep Brabant over de overval in Eersel.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Drie mensen "behoorlijk gewond" na gewelddadige overval in Eersel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV