Wat gaat er gebeuren met de Johan van Laarhoven-zaak?

Wat gaat er gebeuren met de Johan van Laarhoven-zaak?

Wat gaat er gebeuren met de Johan van Laarhoven-zaak? Na vijf en een half jaar in een Thaise cel te hebben doorgebracht, is Johan van Laarhoven weer terug in Nederland. Hoe gaat het verder met Johan van Laarhoven nu hij terug is in Nederland? Bekijk hierboven het fragment van Omroep Brabant over Johan van Laarhoven. LuckyTV gemist? Van Laarhoven maakt een tussenstop tussen Thaise en Nederlandse cel Bekijk deze video » Nederlandse Staat was de aanleiding van Johan van Laarhovens incarceratie in Thailand Bekijk deze video » Frans van Laarhoven in Jinek over zijn broer Johan: ''Het voelt alsof ik hem verraden heb'' Bekijk deze video » Broer heeft Johan van Laarhoven gezien: "Hij ziet er echt slecht uit" Bekijk deze video »
Nieuws :
Wat gaat er gebeuren met de Johan van Laarhoven-zaak?

Na vijf en een half jaar in een Thaise cel te hebben doorgebracht, is Johan van Laarhoven weer terug in Nederland. Hoe gaat het verder met Johan van Laarhoven nu hij terug is in Nederland?

Bekijk hierboven het fragment van Omroep Brabant over Johan van Laarhoven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wat gaat er gebeuren met de Johan van Laarhoven-zaak? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV