Reuze Slalom: Twee winnaars met exact dezelfde tijd in Sestiere

Reuze Slalom: Twee winnaars met exact dezelfde tijd in Sestiere

Reuze Slalom: Twee winnaars met exact dezelfde tijd in Sestiere Op de afdaling in Sestiere is de reuze slalom niet gewonnen door Mikaela Shiffrin zoals verwacht maar door zowel Petra Vlhova als Federica Brignone. Vlhova en Brignone deden precies even lang over de afdaling. Shiffrin is derde geworden met een miniem verschil. Bekijk hierboven het hele fragment van Eurosport over de twee winnaressen. Lauberhorn: Beat Feuz wint voor de derde keer op het onderdeel Downhill Bekijk deze video » Reuze Slalom: Val Hofmeister levert Ledecka een makkelijke winst op in Rogla Bekijk deze video » Reuze Slalom: Italiaanse Edwin Coratti als snelste door de dikke mist in Rogla Bekijk deze video »
Sport :
Reuze Slalom: Twee winnaars met exact dezelfde tijd in Sestiere

Op de afdaling in Sestiere is de reuze slalom niet gewonnen door Mikaela Shiffrin zoals verwacht maar door zowel Petra Vlhova als Federica Brignone. Vlhova en Brignone deden precies even lang over de afdaling. Shiffrin is derde geworden met een miniem verschil.

Bekijk hierboven het hele fragment van Eurosport over de twee winnaressen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reuze Slalom: Twee winnaars met exact dezelfde tijd in Sestiere of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV