Vliegverbod boven crisisgebieden wordt geëist door MH17-nabestaanden

Vliegverbod boven crisisgebieden wordt geëist door MH17-nabestaanden

Vliegverbod boven crisisgebieden wordt geëist door MH17-nabestaanden "We roepen de Nederlandse regering op om maatregelen te nemen in internationaal verband om het luchtruim veiliger te maken", aldus de nabestaanden van de MH17- ramp. Ze willen dat het vliegen met passagiersvliegtuigen boven crisisgebieden wereldwijd verboden wordt. Bekijk hierboven het hele fragment van WNL over het vliegverbod. Ongeloof bij bekladde graven en kapel in Brabantse Mierlo Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander doet oproep aan Rusland: "Werk mee aan MH17-onderzoek" Bekijk deze video » Vliegramp Iran: "Waarom is er geen internationaal waarschuwingssysteem?" Bekijk deze video » Op1 gemist? Stef Blok over MH17 en raketaanval Iran Bekijk deze video »
Nieuws :
Vliegverbod boven crisisgebieden wordt geëist door MH17-nabestaanden

"We roepen de Nederlandse regering op om maatregelen te nemen in internationaal verband om het luchtruim veiliger te maken", aldus de nabestaanden van de MH17- ramp. Ze willen dat het vliegen met passagiersvliegtuigen boven crisisgebieden wereldwijd verboden wordt.

Bekijk hierboven het hele fragment van WNL over het vliegverbod.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vliegverbod boven crisisgebieden wordt geëist door MH17-nabestaanden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV