Estafette Ruhpolding: Zegereeks van de Noorse mannen is voorbij

Estafette Ruhpolding: Zegereeks van de Noorse mannen is voorbij

Estafette Ruhpolding: Zegereeks van de Noorse mannen is voorbij De winnende reeks van de Noorse mannen bij de estafette is eindelijk doorbroken. Na zes opeenvolgende overwinningen voor de Noren wisten de Fransen mannen toch te winnen in Ruhpolding. Bekijk hierboven het hele fragment van Eurosport over de winst van de Franse mannen. Lauberhorn: Beat Feuz wint voor de derde keer op het onderdeel Downhill Bekijk deze video » Reuze Slalom: Val Hofmeister levert Ledecka een makkelijke winst op in Rogla Bekijk deze video » Reuze Slalom: Italiaanse Edwin Coratti als snelste door de dikke mist in Rogla Bekijk deze video » Reuze Slalom: Twee winnaars met exact dezelfde tijd in Sestiere Bekijk deze video »
Sport :
Estafette Ruhpolding: Zegereeks van de Noorse mannen is voorbij

De winnende reeks van de Noorse mannen bij de estafette is eindelijk doorbroken. Na zes opeenvolgende overwinningen voor de Noren wisten de Fransen mannen toch te winnen in Ruhpolding.

Bekijk hierboven het hele fragment van Eurosport over de winst van de Franse mannen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Estafette Ruhpolding: Zegereeks van de Noorse mannen is voorbij of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV