Actievoerders klimaatbeweging Extinction Rebellion kaapt autobeurs Brussel

Actievoerders klimaatbeweging Extinction Rebellion kaapt autobeurs Brussel

Actievoerders klimaatbeweging Extinction Rebellion kaapt autobeurs Brussel Actievoerders van de internationale klimaatbeweging Extinction Rebellion houden vandaag een grote protestactie op de drukste dag van het Autosalon in Brussel. Zij verstoren de autobeurs door in wagens te kruipen en zich vast te ketenen. Maar hun plannen zijn nog extremer: ze willen zich ook vastlijmen aan auto’s en met nepbloed gooien. De politie heeft al verschillende actievoerders opgepakt. Bekijk het fragment over de procesacties hierboven. 15.000 klimaatsprotestanten blokkeren de ingang van de Frankfurt Motor Show Bekijk deze video »
Nieuws :
Actievoerders klimaatbeweging Extinction Rebellion kaapt autobeurs Brussel

Actievoerders van de internationale klimaatbeweging Extinction Rebellion houden vandaag een grote protestactie op de drukste dag van het Autosalon in Brussel. Zij verstoren de autobeurs door in wagens te kruipen en zich vast te ketenen. Maar hun plannen zijn nog extremer: ze willen zich ook vastlijmen aan auto’s en met nepbloed gooien. De politie heeft al verschillende actievoerders opgepakt.

Bekijk het fragment over de procesacties hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Actievoerders klimaatbeweging Extinction Rebellion kaapt autobeurs Brussel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV