Slachtoffer van acties Kaj van der Ree: "Hij ging zich aftrekken op mij"

Slachtoffer van acties Kaj van der Ree: "Hij ging zich aftrekken op mij"

Slachtoffer van acties Kaj van der Ree: "Hij ging zich aftrekken op mij" Laiza Vunderink is een van de slachtoffers van de acties van radio- en televisiemaker Kaj van der Ree. Zij vertelt openlijk haar verhaal. "Het begon via Twitter. Ik was erg fan van hem, ik keek erg tegen hem op. Hij benaderde mij via Twitter en begon persoonlijke berichtjes te sturen. Al snel ging het over in Snapchat en in Skype." YouTuber Kaj van der Ree ligt onder vuur door seksueel getinte berichtjes naar minderjarige meiden Bekijk deze video » Geslachtsdeel"Bij mij vroeg hij vaak om foto's. Als ik ze dan niet gaf, ging hij heel erg doordrammen. Stuur dan! Zelf stuurde hij ook foto's, van zijn geslachtsdeel en van zijn gezicht. Als ik dan foto's stuurde ging hij zich aftrekken op mij." Lees hier het bericht: BNNVARA stopt met uitzendingen Kaj van der Ree. 15 meisjesEr zijn volgens Vunderink zeker 15 meisjes die naar haar toe zijn gekomen met directe bewijzen. Een aantal van die gesprekken ligt nu op straat. Bekijk hier meer over Kaj van der Ree.
Gossip :
Slachtoffer van acties Kaj van der Ree: "Hij ging zich aftrekken op mij"

Laiza Vunderink is een van de slachtoffers van de acties van radio- en televisiemaker Kaj van der Ree. Zij vertelt openlijk haar verhaal.

"Het begon via Twitter. Ik was erg fan van hem, ik keek erg tegen hem op. Hij benaderde mij via Twitter en begon persoonlijke berichtjes te sturen. Al snel ging het over in Snapchat en in Skype."

Geslachtsdeel
"Bij mij vroeg hij vaak om foto's. Als ik ze dan niet gaf, ging hij heel erg doordrammen. Stuur dan! Zelf stuurde hij ook foto's, van zijn geslachtsdeel en van zijn gezicht. Als ik dan foto's stuurde ging hij zich aftrekken op mij."

Lees hier het bericht: BNNVARA stopt met uitzendingen Kaj van der Ree.

15 meisjes
Er zijn volgens Vunderink zeker 15 meisjes die naar haar toe zijn gekomen met directe bewijzen. Een aantal van die gesprekken ligt nu op straat.

Bekijk hier meer over Kaj van der Ree.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slachtoffer van acties Kaj van der Ree: "Hij ging zich aftrekken op mij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV