Samenvatting Feyenoord - sc Heerenveen

Samenvatting Feyenoord - sc Heerenveen

Samenvatting Feyenoord - sc Heerenveen Alle hoogtepunten Feyenoord - sc Heerenveen Samenvatting Feyenoord - sc Heerenveen Bekijk deze video » Feyenoord - sc Heerenveen 1-0 door Luis Sinisterra Bekijk deze video » Feyenoord - sc Heerenveen 2-0 door Nicolai Jørgensen Bekijk deze video » Feyenoord - sc Heerenveen 3-0 door Nicolai Jørgensen Bekijk deze video » Feyenoord - sc Heerenveen 3-1 door Joey Veerman Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen in de negentiende speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Feyenoord - sc Heerenveen Op zaterdag 18 januari speelt Feyenoord de Eredivisiewedstrijd tegen sc Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip. De wedstrijd begint om 19.45 uur en staat onder leiding van Siemen Mulder. FeyenoordFeyenoord start de tweede seizoenshelft met coach Dick Advocaat en zonder eerste keeper Kenneth Vermeer. De kerstvakantie stond voor de Rotterdammers vooral in het teken van bestuurlijk gerommel en daarom zal het voor zowel fans, staf als bestuur lekker zijn dat er weer gevoeltbald gaat worden. Jens Toornstra over eerste halfjaar: "We willen weer iets betekenen met Feyenoord" Bekijk deze video » SC HeerenveenDe teneur in Heerenveen is in één seizoenshelft omgeslagen van chagrijn in optimisme: Met behulp van een enorm jonge selectie (inclusief de jongste basiself van de Eredivisie) wist coach Johnny Jansen de ploeg naar de achtste plaatst te lozen. Opstelling FeyenoordBijlow; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Fer, Kökcü, Toornstra; Berghuis, Jørgensen, Sinisterra. Opstelling sc HeerenveenHahn; Van Rhijn, Dresevic, Botman, Woudenberg; Kongolo, Faik, Veerman; Van Bergen, Bruijn, Ejuke. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting Feyenoord - sc Heerenveen

Alle hoogtepunten Feyenoord - sc Heerenveen


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen in de negentiende speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Feyenoord - sc Heerenveen

Op zaterdag 18 januari speelt Feyenoord de Eredivisiewedstrijd tegen sc Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip. De wedstrijd begint om 19.45 uur en staat onder leiding van Siemen Mulder.

Feyenoord
Feyenoord start de tweede seizoenshelft met coach Dick Advocaat en zonder eerste keeper Kenneth Vermeer. De kerstvakantie stond voor de Rotterdammers vooral in het teken van bestuurlijk gerommel en daarom zal het voor zowel fans, staf als bestuur lekker zijn dat er weer gevoeltbald gaat worden.

SC Heerenveen
De teneur in Heerenveen is in één seizoenshelft omgeslagen van chagrijn in optimisme: Met behulp van een enorm jonge selectie (inclusief de jongste basiself van de Eredivisie) wist coach Johnny Jansen de ploeg naar de achtste plaatst te lozen.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Fer, Kökcü, Toornstra; Berghuis, Jørgensen, Sinisterra.

Opstelling sc Heerenveen
Hahn; Van Rhijn, Dresevic, Botman, Woudenberg; Kongolo, Faik, Veerman; Van Bergen, Bruijn, Ejuke.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen in de Eredivisie.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Feyenoord - sc Heerenveen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV