Rapper Snelle opnieuw succesvol: Zowel single als album op nummer 1

Rapper Snelle opnieuw succesvol: Zowel single als album op nummer 1

Rapper Snelle opnieuw succesvol: Zowel single als album op nummer 1 Rapper Snelle blijft proosten op zijn succes, binnen drie maanden staat zijn debuutalbum op nummer 1 en zijn laatste hit Smoorverliefd staat ook meteen bovenaan in de hitlijsten. Daarnaast staat de jonge artiest naast hele grote artiesten op het podium bij de Vrienden van Amstel. RTL Boulevard gaat bij hem langs. Bekijk het fragment over Snelle hierboven. Snelle: "Ik fiets zelf niet meer" Bekijk deze video » De Vrienden van Amstel Live! hebben zin in de afterparty: "We hebben een hele gezellige kleedkamer" Bekijk deze video »
Muziek :
Rapper Snelle opnieuw succesvol: Zowel single als album op nummer 1

Rapper Snelle blijft proosten op zijn succes, binnen drie maanden staat zijn debuutalbum op nummer 1 en zijn laatste hit Smoorverliefd staat ook meteen bovenaan in de hitlijsten. Daarnaast staat de jonge artiest naast hele grote artiesten op het podium bij de Vrienden van Amstel. RTL Boulevard gaat bij hem langs.

Bekijk het fragment over Snelle hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rapper Snelle opnieuw succesvol: Zowel single als album op nummer 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV