Tina de Bruijn tweede afvaller van Wie is de Mol?

Tina de Bruijn tweede afvaller van Wie is de Mol?

LET OP! Bovenstaande video en onderstaand bericht verklapt de eerste afvaller van Wie is de Mol. Kijken op eigen risico!


Hieronder starten de spoilers


Bekijk alle fragmenten uit Wie is de Mol? aflevering 2

De tweede uitzending van Wie is de Mol? betekende ook de tweede afvaller van het twintigste seizoen. Het is Tina de Bruijn die het veld moet ruimen.

Verdachten
De lijstjes van verdachte Mollen na de tweede aflevering wordt aangevoerd door Leonie ter Braak. 22% van de appspelers verdenkt de presentatrice. Miljuschka Witzenhausen volgt met 16%, Buddy Vedder is derde met 14%.

De pot
De pot staat op dit moment op 1570 euro. In de eerste opdracht werd 1500 euro verdiend, in de tweede opdracht werd 100 euro verloren.

Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Tina de Bruijn tweede afvaller van <em>Wie is de Mol?</em> LET OP! Bovenstaande video en onderstaand bericht verklapt de eerste afvaller van Wie is de Mol. Kijken op eigen risico! Hieronder starten de spoilers Bekijk alle fragmenten uit Wie is de Mol? aflevering 2 Promo Wie is de Mol? aflevering 2: "Het wordt best geestig" Bekijk deze video » Wie is de Mol? gemist: Chinese taxichauffeur van Nathan en Rob populair Bekijk deze video » Tina de Bruijn tweede afvaller van Wie is de Mol? Bekijk deze video » De tweede uitzending van Wie is de Mol? betekende ook de tweede afvaller van het twintigste seizoen. Het is Tina de Bruijn die het veld moet ruimen. Anita Witzier eerste afvaller van Wie is de Mol? Bekijk deze video » VerdachtenDe lijstjes van verdachte Mollen na de tweede aflevering wordt aangevoerd door Leonie ter Braak. 22% van de appspelers verdenkt de presentatrice. Miljuschka Witzenhausen volgt met 16%, Buddy Vedder is derde met 14%. De potDe pot staat op dit moment op 1570 euro. In de eerste opdracht werd 1500 euro verdiend, in de tweede opdracht werd 100 euro verloren. Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Tina de Bruijn tweede afvaller van Wie is de Mol?
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tina de Bruijn tweede afvaller van Wie is de Mol? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV