Rapper Snelle drinkt niet tijdens Vrienden Van Amstel Live!: ‘Lekker aan de 0.0’

Rapper Snelle drinkt niet tijdens Vrienden Van Amstel Live!: ‘Lekker aan de 0.0’

Rapper Snelle drinkt niet tijdens Vrienden Van Amstel Live!: ‘Lekker aan de 0.0’ Tijdens Vrienden Van Amstel Live! worden goede voornemens zoals Dry January massaal verbroken. Maar rapper Snelle gaat naar eigen zeggen niet aan het bier. “Ik ben gestopt met drinken. Dus ik ga lekker aan de 0.0." Mooie plannen sneuvelenEen aantal andere bekende artiesten dat optreedt in Ahoy Rotterdam tijdens dit enorme kroegenfeest, bekent dat ze het een stuk moeilijker hebben met het volhouden van goede voornemens. Zo denkt Sunnery James zijn plan om een maand geen vlees te eten niet vol te houden… Bekijk de BN’ers over hun goede voornemens tijdens Vrienden Van Amstel Live! in de video hierboven. Vrienden Van Amstel Live! 2020 is op donderdag 30 januari om 20.30 uur te zien op SBS 6. Grote afwezige bij Vrienden van Amstel Live Marco Borsato wordt gemist door collega's Bekijk deze video » Rapper Snelle opnieuw succesvol: Zowel single als album op nummer 1 Bekijk deze video »
Entertainment :
Rapper Snelle drinkt niet tijdens Vrienden Van Amstel Live!: ‘Lekker aan de 0.0’

Tijdens Vrienden Van Amstel Live! worden goede voornemens zoals Dry January massaal verbroken. Maar rapper Snelle gaat naar eigen zeggen niet aan het bier. “Ik ben gestopt met drinken. Dus ik ga lekker aan de 0.0."

Mooie plannen sneuvelen
Een aantal andere bekende artiesten dat optreedt in Ahoy Rotterdam tijdens dit enorme kroegenfeest, bekent dat ze het een stuk moeilijker hebben met het volhouden van goede voornemens. Zo denkt Sunnery James zijn plan om een maand geen vlees te eten niet vol te houden… Bekijk de BN’ers over hun goede voornemens tijdens Vrienden Van Amstel Live! in de video hierboven.

Vrienden Van Amstel Live! 2020 is op donderdag 30 januari om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rapper Snelle drinkt niet tijdens Vrienden Van Amstel Live!: ‘Lekker aan de 0.0’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV