Formule E ePrix van Santiago: Maxi Gunther wint, De Vries vijfde

Formule E ePrix van Santiago: Maxi Gunther wint, De Vries vijfde

<em>Formule E</em> ePrix van Santiago: <em>Maxi Gunther</em> wint, De Vries vijfde De Duitse coureur Maximilian Günther heeft de ePrix van Chili gewonnen. In Santiago was de BMW Andretti-coureur de nummer 2, Antonio Felix da Costa, in een fel duel te slim af. Dit zijn de nieuwe regels van Formule E Bekijk deze video » Nyck de VriesDe Nederlandse coureur Nyck de Vries opende de race op de achtste plaats en vocht zich op naar plaats 5. Zijn teamgenoot, de Belg Stoffel van Doorne, is de nieuwe leider in het algemeen klassement. Bekijk hier meer over de Formule E. Nyck de Vries eerste Nederlandse kampioen in Formule 2 Bekijk deze video »
Autosport :
Formule E ePrix van Santiago: Maxi Gunther wint, De Vries vijfde

De Duitse coureur Maximilian Günther heeft de ePrix van Chili gewonnen. In Santiago was de BMW Andretti-coureur de nummer 2, Antonio Felix da Costa, in een fel duel te slim af.

Nyck de Vries
De Nederlandse coureur Nyck de Vries opende de race op de achtste plaats en vocht zich op naar plaats 5. Zijn teamgenoot, de Belg Stoffel van Doorne, is de nieuwe leider in het algemeen klassement.

Bekijk hier meer over de Formule E.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Formule E ePrix van Santiago: Maxi Gunther wint, De Vries vijfde of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV