Emmanuel Macron weggeleid uit theater om boze betogers

Emmanuel Macron weggeleid uit theater om boze betogers

<em>Emmanuel Macron</em> weggeleid uit theater om boze betogers Emmanuel Macron en zijn vrouw brachten dit weekend een bezoek aan het theater. Maar boze betogers hebben roet in het eten gegooid. Medewerkers van de metro demonstreren al een tijd tegen hervormingsplannen. En toen ze hoorden dat de Franse president in het theater De Bouffes du Nord was, besloten ze een bezoek te brengen aan Macron. Hierop zijn Macron en zijn vrouw weggeleid door de politie. Bekijk beelden van het AD in de video hierboven. Half Frankrijk ligt plat vanwege protesten tegen Macrons pensioenplannen Bekijk deze video » Mark Rutte pest Donald Trump samen met Boris Johnson, Justin Trudeau en Emmanuel Macron Bekijk deze video »
Nieuws :
Emmanuel Macron weggeleid uit theater om boze betogers

Emmanuel Macron en zijn vrouw brachten dit weekend een bezoek aan het theater. Maar boze betogers hebben roet in het eten gegooid. Medewerkers van de metro demonstreren al een tijd tegen hervormingsplannen. En toen ze hoorden dat de Franse president in het theater De Bouffes du Nord was, besloten ze een bezoek te brengen aan Macron. Hierop zijn Macron en zijn vrouw weggeleid door de politie.

Bekijk beelden van het AD in de video hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Emmanuel Macron weggeleid uit theater om boze betogers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier