Afvaller Richy Brown brandt The Voice af: ‘Lil’ Kleine is een slechte coach’

Afvaller Richy Brown brandt The Voice af: ‘Lil’ Kleine is een slechte coach’

Voor Richy Brown heeft zijn deelname aan The Voice Of Holland een hele nare bijsmaak gekregen. Hij werd naar eigen zeggen onterecht weggestuurd na de Battle-ronde nadat hij behoorlijk harde kritiek van Anouk had gekregen. Maar de zanger slaat nu terug.

‘Niet eerlijk’
Volgens Richy was de battle om meerdere redenen niet eerlijk. “Mijn arme tegenstandster Pilar zat er, eerlijk is eerlijk, ondanks het vele oefenen een aantal keer behoorlijk naast, maar daar hoor je bijna niets meer van natuurlijk”, zegt Richy op Facebook. “Ik stond daar en besloot mijn mond te houden omdat Pilar zo veel fouten had gemaakt, dat ik het me niet kon voorstellen dat zij door zou gaan.”

Lil’ Kleine en Anouk krijgen wind van voren
Ook kan Brown het niet laten om Lil’ Kleine nog een veeg uit de pan te geven, en noemt hem een slechte coach. “Heeft weinig verstand van zang, is niet gemotiveerd naar zijn kandidaten en weet zich absoluut niet te verwoorden (gek voor een rapper trouwens).” Ook het commentaar van Anouk kan hij niet waarderen. “Wat ik had moeten zeggen: wat een klote instelling heb je als dat je commentaar is.”

Bekijk het commentaar van Anouk op Richy Brown in The Voice Of Holland in de video hieronder.

Afvaller Richy Brown brandt <em>The Voice</em> af: ‘Lil’ Kleine is een slechte coach’ Voor Richy Brown heeft zijn deelname aan The Voice Of Holland een hele nare bijsmaak gekregen. Hij werd naar eigen zeggen onterecht weggestuurd na de Battle-ronde nadat hij behoorlijk harde kritiek van Anouk had gekregen. Maar de zanger slaat nu terug. ‘Niet eerlijk’Volgens Richy was de battle om meerdere redenen niet eerlijk. “Mijn arme tegenstandster Pilar zat er, eerlijk is eerlijk, ondanks het vele oefenen een aantal keer behoorlijk naast, maar daar hoor je bijna niets meer van natuurlijk”, zegt Richy op Facebook. “Ik stond daar en besloot mijn mond te houden omdat Pilar zo veel fouten had gemaakt, dat ik het me niet kon voorstellen dat zij door zou gaan.” Bekijk ook The Voice: Bekijk The Battle Pilar Oreel vs. Richy Brown (Battle ronde 4) Bekijk deze video » Lil’ Kleine en Anouk krijgen wind van vorenOok kan Brown het niet laten om Lil’ Kleine nog een veeg uit de pan te geven, en noemt hem een slechte coach. “Heeft weinig verstand van zang, is niet gemotiveerd naar zijn kandidaten en weet zich absoluut niet te verwoorden (gek voor een rapper trouwens).” Ook het commentaar van Anouk kan hij niet waarderen. “Wat ik had moeten zeggen: wat een klote instelling heb je als dat je commentaar is.” Bekijk het commentaar van Anouk op Richy Brown in The Voice Of Holland in de video hieronder.
The Voice :
Afvaller Richy Brown brandt The Voice af: ‘Lil’ Kleine is een slechte coach’


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Afvaller Richy Brown brandt The Voice af: ‘Lil’ Kleine is een slechte coach’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier