Dj Pieter Gabriel (15) maakt muziek voor openingsact Eurovisie Songfestival

Dj Pieter Gabriel (15) maakt muziek voor openingsact Eurovisie Songfestival

Dj Pieter Gabriel (15) maakt muziek voor openingsact <em>Eurovisie Songfestival</em> Dj Pieter Gabriel krijgt de eer om de muziek te maken voor de openingsact van het Eurovisie Songfestival van 2020. Ook gaat hij een liveoptreden geven als de artiesten het podium op komen. Een opvallend detail: de dj is pas 15 jaar oud. 'Het brengt alle landen bij elkaar'Dj Pieter Gabriel, die werd geboren als Pepijn Maat, heeft ondanks zijn leeftijd al heel wat ervaring. Toen hij 7 jaar was, begon Pepijn namelijk al met draaien. Nu gaat hij met Eric van Tijn aan de slag voor het Songfestival, dat dit jaar in Nederland plaatsvindt. “Het is een muziekstuk waarin alles een beetje samenkomt. Het brengt alle landen een beetje bij elkaar. De acts komen op het podium met dat nummer.” Hoe het nummer klinkt, is nog een groot mysterie. Bekijk het interview met dj Pieter Gabriel over zijn klus voor het Eurovisie Songfestival in de video van Shownieuws hierboven. Dinsdag 12 en donderdag 14 mei zijn de halve finales en de grote finale van het Eurovisie Songfestival is 16 mei 2020. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2020 volgen via Gids.tv. Studiegenoten van Jeangu Macrooy wisten dat hij ooit beroemd zou worden Bekijk deze video » Thomas Berge gaat volgend jaar weer proberen mee te doen aan het Eurovisie Songfestival Bekijk deze video »
Songfestival :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dj Pieter Gabriel krijgt de eer om de muziek te maken voor de openingsact van het Eurovisie Songfestival van 2020. Ook gaat hij een liveoptreden geven als de artiesten het podium op komen. Een opvallend detail: de dj is pas 15 jaar oud.

'Het brengt alle landen bij elkaar'
Dj Pieter Gabriel, die werd geboren als Pepijn Maat, heeft ondanks zijn leeftijd al heel wat ervaring. Toen hij 7 jaar was, begon Pepijn namelijk al met draaien. Nu gaat hij met Eric van Tijn aan de slag voor het Songfestival, dat dit jaar in Nederland plaatsvindt. “Het is een muziekstuk waarin alles een beetje samenkomt. Het brengt alle landen een beetje bij elkaar. De acts komen op het podium met dat nummer.” Hoe het nummer klinkt, is nog een groot mysterie.

Bekijk het interview met dj Pieter Gabriel over zijn klus voor het Eurovisie Songfestival in de video van Shownieuws hierboven.

Dinsdag 12 en donderdag 14 mei zijn de halve finales en de grote finale van het Eurovisie Songfestival is 16 mei 2020. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2020 volgen via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dj Pieter Gabriel (15) maakt muziek voor openingsact Eurovisie Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV