Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze aflevering van Andere Tijden Sport gaat over de Formule 1-race in Zandvoort. SpanningOp 3 mei 2020 is de Grand Prix van Nederland op het circuit van Zandvoort. Met Max Verstappen als vaandeldrager van het Nederlandse racen is de zinderende spanning van het legendarische parcours nu al voelbaar. ChampagneAndere Tijden Sport ging op zoek naar (amateur)beelden van de Formule 1 op Zandvoort tussen 1948 en 1985. Gemonteerd als 'a day at the races' reizen we terug in de tijd, vanaf de vroege ochtend als de massa toestroomt tot het einde van de middag, als de winnaar met champagne op het podium staat. Circuit Zandvoort krijgt metamorfose: 'Het meest uitdagende van Europa' Bekijk deze video » Max Verstappen verlengt contract en blijft tot 2023 bij Red Bull Bekijk deze video » Rob Kamphues en Robert Doornbos maken theatershow over Formule 1 Bekijk deze video »
Uitzending :
Andere Tijden Sport

Deze aflevering van Andere Tijden Sport gaat over de Formule 1-race in Zandvoort.

Spanning
Op 3 mei 2020 is de Grand Prix van Nederland op het circuit van Zandvoort. Met Max Verstappen als vaandeldrager van het Nederlandse racen is de zinderende spanning van het legendarische parcours nu al voelbaar.

Champagne
Andere Tijden Sport ging op zoek naar (amateur)beelden van de Formule 1 op Zandvoort tussen 1948 en 1985. Gemonteerd als 'a day at the races' reizen we terug in de tijd, vanaf de vroege ochtend als de massa toestroomt tot het einde van de middag, als de winnaar met champagne op het podium staat.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden Sport of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV