Record: Zo veel sneeuw viel nog nooit in oosten Canada

Record: Zo veel sneeuw viel nog nooit in oosten Canada

Record: Zo veel sneeuw viel nog nooit in oosten Canada In Newfoundland hebben de bewoners een enorme hoeveelheid sneeuw voor hun kiezen gekregen. In de oostelijke provincie van Canada viel nog nooit eerder zo veel sneeuw. De premier van de provincie heeft dan ook aangeklopt bij de overheid voor hulp met het opruimen van de sneeuw, aangezien veel inwoners zijn ingesneeuwd en vastzitten in hun woning. Bekijk beelden van de heftige sneeuw in Canada in de AD-video hierboven. Lawine zou ten minste 126 levens in Pakistan en Afghanistan hebben geëist Bekijk deze video » Xess Xava rolt door de sneeuw tijdens skivakantie met Yolanthe Cabau Bekijk deze video »
Nieuws :
Record: Zo veel sneeuw viel nog nooit in oosten Canada

In Newfoundland hebben de bewoners een enorme hoeveelheid sneeuw voor hun kiezen gekregen. In de oostelijke provincie van Canada viel nog nooit eerder zo veel sneeuw. De premier van de provincie heeft dan ook aangeklopt bij de overheid voor hulp met het opruimen van de sneeuw, aangezien veel inwoners zijn ingesneeuwd en vastzitten in hun woning.

Bekijk beelden van de heftige sneeuw in Canada in de AD-video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Record: Zo veel sneeuw viel nog nooit in oosten Canada of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV