Vechtpartijen in Groningen: Politie bekogeld met flessen en stenen

Vechtpartijen in Groningen: Politie bekogeld met flessen en stenen

<em>Vechtpartijen</em> in Groningen: Politie bekogeld met flessen en stenen Het was zaterdagavond behoorlijk onrustig in het centrum van Groningen. Een groep van zo'n 60 jongeren maakte de stad onveilig en had het ook gemunt op de politie. Reden incidenten nog niet bekendEr zijn op verschillende plekken in de stad vechtpartijen ontstaan. De agenten waren ter plaatse en werden door de jongeren belaagd. Op een gegeven moment werden zij zelfs bekogeld met flessen en stenen. Het is nog niet bekend wat de reden is voor deze incidenten. Bekijk beelden van De Telegraaf van de onrust in Groningen in de video hierboven. Motoragent valt van trap in Amsterdamse metro Bekijk deze video » Gewonde man in portiek gevonden na steekpartij in Zwolle Bekijk deze video »
Nieuws :
Vechtpartijen in Groningen: Politie bekogeld met flessen en stenen

Het was zaterdagavond behoorlijk onrustig in het centrum van Groningen. Een groep van zo'n 60 jongeren maakte de stad onveilig en had het ook gemunt op de politie.

Reden incidenten nog niet bekend
Er zijn op verschillende plekken in de stad vechtpartijen ontstaan. De agenten waren ter plaatse en werden door de jongeren belaagd. Op een gegeven moment werden zij zelfs bekogeld met flessen en stenen. Het is nog niet bekend wat de reden is voor deze incidenten.

Bekijk beelden van De Telegraaf van de onrust in Groningen in de video hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vechtpartijen in Groningen: Politie bekogeld met flessen en stenen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier