Holland - België: Gers Pardoel neemt tattoo België als hij verliest

Holland - België: Gers Pardoel neemt tattoo België als hij verliest

<em>Holland - België</em>: Gers Pardoel neemt tattoo België als hij verliest Gers Pardoel heeft goede hoop dat hij met team Nederland de winst in de wacht sleept in de spelshow Holland - België. De rapper doet zelfs een bijzondere belofte… Al een grote Nederland-tattooGers laat zien dat hij al een grote tatoeage van Nederland in zijn zij heeft staan. “Als zij winnen, wil ik België er wel onder doen.” Presentator Art Rooijakkers wil er gelijk de hand op schudden. Of Gers er ook daadwerkelijk een nieuwe Vlaamse tattoo bij krijgt, is vanavond te zien. Het nieuwe seizoen van Holland - België is vanaf zondag 19 januari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Holland - België terugkijken bij Gids.tv. Heeft voetballer Lars Veldwijk een tattoo op zijn gezicht!? Bekijk deze video » André Hazes neemt nieuwe tattoo in New York Bekijk deze video »

Gers Pardoel heeft goede hoop dat hij met team Nederland de winst in de wacht sleept in de spelshow Holland - België. De rapper doet zelfs een bijzondere belofte…

Al een grote Nederland-tattoo
Gers laat zien dat hij al een grote tatoeage van Nederland in zijn zij heeft staan. “Als zij winnen, wil ik België er wel onder doen.” Presentator Art Rooijakkers wil er gelijk de hand op schudden. Of Gers er ook daadwerkelijk een nieuwe Vlaamse tattoo bij krijgt, is vanavond te zien.

Het nieuwe seizoen van Holland - België is vanaf zondag 19 januari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Holland - België terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Holland - België: Gers Pardoel neemt tattoo België als hij verliest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV