André Hazes en Bridget Maasland zoenen uitgebreid op podium Vrienden Van Amstel Live!

André Hazes en Bridget Maasland zoenen uitgebreid op podium Vrienden Van Amstel Live!

André Hazes en Bridget Maasland zoenen uitgebreid op podium <em>Vrienden Van Amstel Live!</em> André Hazes en Bridget Maasland zijn een setje en daar mag de hele wereld van meegenieten. De twee namen zelfs de tijd om op het podium van Vrienden Van Amstel Live! elkaar uitgebreid te zoenen. Kus tijdens ‘biermoment’Tijdens het grote kroegenfeest in de Rotterdamse Ahoy was het zaterdagavond natuurlijk tijd voor bier. Bridget kwam het podium op met een dienblad vol biertjes, en kreeg tijdens dit moment een dikke kus van haar geliefde André, voor het oog van een joelend publiek. De zanger staat op het podium van VVAL onder meer met artiesten als Guus Meeuwis en Jack Poels. Bekijk beelden van een zoenende André Hazes en Bridget Maasland bij Vrienden Van Amstel Live! in de video van Shownieuws hierboven. Bridget Maasland valt in slaap tijdens date met André Hazes Bekijk deze video » Vrienden van Amstel: André Hazes zingt met Guus Meeuwis en Jack Poels Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes en Bridget Maasland zoenen uitgebreid op podium Vrienden Van Amstel Live!

André Hazes en Bridget Maasland zijn een setje en daar mag de hele wereld van meegenieten. De twee namen zelfs de tijd om op het podium van Vrienden Van Amstel Live! elkaar uitgebreid te zoenen.

Kus tijdens ‘biermoment’
Tijdens het grote kroegenfeest in de Rotterdamse Ahoy was het zaterdagavond natuurlijk tijd voor bier. Bridget kwam het podium op met een dienblad vol biertjes, en kreeg tijdens dit moment een dikke kus van haar geliefde André, voor het oog van een joelend publiek. De zanger staat op het podium van VVAL onder meer met artiesten als Guus Meeuwis en Jack Poels.

Bekijk beelden van een zoenende André Hazes en Bridget Maasland bij Vrienden Van Amstel Live! in de video van Shownieuws hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes en Bridget Maasland zoenen uitgebreid op podium Vrienden Van Amstel Live! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier