Floor Jansen baalt dat ze niet bij uitreiking Popprijs 2019 is: ‘Ik wou dat ik me kon klonen’

Floor Jansen baalt dat ze niet bij uitreiking Popprijs 2019 is: ‘Ik wou dat ik me kon klonen’

<em>Floor Jansen</em> baalt dat ze niet bij uitreiking Popprijs 2019 is: ‘Ik wou dat ik me kon klonen’ Floor Jansen vindt het heel erg jammer dat ze zaterdag niet bij de uitreiking van de Popprijs 2019 kon zijn. De zangeres heeft in Zweden een video opgenomen waarin ze laat weten ‘verschrikkelijk vereerd’ te zijn met de prijs. ‘Heel jammer dat ik er niet bij kan zijn’In de Oosterpoort in Groningen werd zaterdagavond bekendgemaakt dat de afwezige Jansen de prestigieuze prijs had gewonnen. Ze krijgt een beeld van Theo Mackaay en een geldbedrag van 10.000 euro. “Heel jammer dat ik er niet bij kan zijn vanavond. Dat had ik heel graag gedaan. Ik wou dat ik me kon klonen”, laat de zangeres weten. Het afgelopen jaar kwam Jansen volop in de belangstelling te staan door haar spectaculaire deelname aan Beste Zangers. Bekijk in de video hierboven het dankwoord van Floor Jansen na de winst van de Popprijs 2019. Het leven van Floor Jansen is veranderd sinds Beste Zangers: "Dat mag je wel zeggen" Bekijk deze video » Floor Jansen en Henk Poort geven spetterend optreden in Pauw Bekijk deze video »

Floor Jansen vindt het heel erg jammer dat ze zaterdag niet bij de uitreiking van de Popprijs 2019 kon zijn. De zangeres heeft in Zweden een video opgenomen waarin ze laat weten ‘verschrikkelijk vereerd’ te zijn met de prijs.

‘Heel jammer dat ik er niet bij kan zijn’
In de Oosterpoort in Groningen werd zaterdagavond bekendgemaakt dat de afwezige Jansen de prestigieuze prijs had gewonnen. Ze krijgt een beeld van Theo Mackaay en een geldbedrag van 10.000 euro. “Heel jammer dat ik er niet bij kan zijn vanavond. Dat had ik heel graag gedaan. Ik wou dat ik me kon klonen”, laat de zangeres weten. Het afgelopen jaar kwam Jansen volop in de belangstelling te staan door haar spectaculaire deelname aan Beste Zangers.

Bekijk in de video hierboven het dankwoord van Floor Jansen na de winst van de Popprijs 2019.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Floor Jansen baalt dat ze niet bij uitreiking Popprijs 2019 is: ‘Ik wou dat ik me kon klonen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier