Samenvatting Ajax - Sparta

Samenvatting Ajax - Sparta

Samenvatting <em>Ajax - Sparta</em> Alle hoogtepunten Ajax - Sparta Samenvatting Ajax - Sparta Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en Sparta in de negentiende speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Ajax - Sparta Ajax terug in Amsterdam: bekijk de beelden Bekijk deze video » Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor Ajax - Sparta Bekijk deze video » Op zondag 18 januari speelt Ajax in de negentiende speelronde van de Eredivisie tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Allard Lindhout. AjaxDe ploeg van Erik ten Hag gaat met frisse moed van start in de tweede seizoenshelft. Voorlopig doen ze dat nog wel even zonder Daley Blind, die door een hartspierstoornis nog steeds aan de kant staat. Door de komst van Ryan Babel naar Amsterdam en Quincy Promes die weer fit is, is de zaak voor talent Noa Lang wat lastiger.:[article:videos](ids:"159921" title:"") SpartaBij Sparta loopt het dit seizoen allemaal wel redelijk. Op de 11e plaats staat ze 10 punten los van de directe degredatiegrens. In uitwedstrijden is de ploeg helaas nog niet zo succesvol, het wordt wel eens tijd dat daar verandering in komt. Opstelling AjaxOnana; Dest, Veltman, Blind, Tagliafico; Alvarez, Martinez, Ziyech; Promes, Neres, Tadic. Opstelling SpartaCoremans; Abels, Vriends, Mattheij, Faye; Harroui, Smeets, Auassar, Rayhi; Ache, Dervisoglu. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en Sparta in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting Ajax - Sparta

Alle hoogtepunten Ajax - Sparta

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en Sparta in de negentiende speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Ajax - Sparta


Op zondag 18 januari speelt Ajax in de negentiende speelronde van de Eredivisie tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Allard Lindhout.

Ajax
De ploeg van Erik ten Hag gaat met frisse moed van start in de tweede seizoenshelft. Voorlopig doen ze dat nog wel even zonder Daley Blind, die door een hartspierstoornis nog steeds aan de kant staat. Door de komst van Ryan Babel naar Amsterdam en Quincy Promes die weer fit is, is de zaak voor talent Noa Lang wat lastiger.
:[article:videos](ids:"159921" title:"")

Sparta
Bij Sparta loopt het dit seizoen allemaal wel redelijk. Op de 11e plaats staat ze 10 punten los van de directe degredatiegrens. In uitwedstrijden is de ploeg helaas nog niet zo succesvol, het wordt wel eens tijd dat daar verandering in komt.

Opstelling Ajax
Onana; Dest, Veltman, Blind, Tagliafico; Alvarez, Martinez, Ziyech; Promes, Neres, Tadic.

Opstelling Sparta
Coremans; Abels, Vriends, Mattheij, Faye; Harroui, Smeets, Auassar, Rayhi; Ache, Dervisoglu.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en Sparta in de Eredivisie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Ajax - Sparta of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV