Bekijk uitbundige reactie Conor McGregor na razendsnelle winst op Cowboy

Bekijk uitbundige reactie Conor McGregor na razendsnelle winst op Cowboy

Bekijk uitbundige reactie Conor McGregor na razendsnelle winst op Cowboy Conor McGregor stond in de nacht van zaterdag op zondag in de kooi recht tegenover Donald Cerrone, beter bekend als Cowboy. Het was de grote rentree van McGregor en de Ierse vechtmachine ging er razendsnel met de winst vandoor. Hij reageerde na afloop dan ook uitbundig en nam uitgebreid het woord. Snelle overwinningUiteindelijk moesten de toeschouwers tijdens deze wedstrijd van het vechtsportevenement UFC 246 er goed bij blijven, want de match was na 40 seconden alweer voorbij. Binnen no time sleepte McGregor de overwinning in de wacht. Bekijk in de video hierboven de reactie van McGregor na afloop van het korte maar krachtige gevecht. UFC 246 was in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 januari live te zien via een livestream bij Gids.tv. De hoogtepunten worden maandag 20 januari uitgezonden op Veronica om 22.20 uur. Conor McGregor: ‘Er zal bloed vloeien, maar geen kwaad bloed’ Bekijk deze video » Conor McGregor is ongewoon kalm tijdens persconferentie: "Ik heb er zin in" Bekijk deze video » Kijk LIVE naar UFC 246: McGregor vs. Cowboy Bekijk deze video »
Sport :
Bekijk uitbundige reactie Conor McGregor na razendsnelle winst op Cowboy

Conor McGregor stond in de nacht van zaterdag op zondag in de kooi recht tegenover Donald Cerrone, beter bekend als Cowboy. Het was de grote rentree van McGregor en de Ierse vechtmachine ging er razendsnel met de winst vandoor. Hij reageerde na afloop dan ook uitbundig en nam uitgebreid het woord.

Snelle overwinning
Uiteindelijk moesten de toeschouwers tijdens deze wedstrijd van het vechtsportevenement UFC 246 er goed bij blijven, want de match was na 40 seconden alweer voorbij. Binnen no time sleepte McGregor de overwinning in de wacht. Bekijk in de video hierboven de reactie van McGregor na afloop van het korte maar krachtige gevecht.

UFC 246 was in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 januari live te zien via een livestream bij Gids.tv. De hoogtepunten worden maandag 20 januari uitgezonden op Veronica om 22.20 uur.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk uitbundige reactie Conor McGregor na razendsnelle winst op Cowboy of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV