Australië investeert in toerisme na bosbranden

Australië investeert in toerisme na bosbranden

Australië investeert in toerisme na bosbranden De bosbranden in Australië hebben veel impact gehad op het toerisme in het land. In de eerste twee weken van 2020 kwamen er tussen de twintig en dertig procent minder toeristen naar Australië dan normaal. Hierop besloot de regering om volop te investeren om de toeristenstroom weer op gang te krijgen. Bekijk de video van NOS Stories over de bosbranden in Australië hierboven. Kiki Bertens blikt vooruit op Australian Open: "Ik voel me goed en ben er klaar voor" Bekijk deze video » Apocalyptisch Australië naast bosbranden ook geteisterd door overstromingen Bekijk deze video »
Nieuws :
Australië investeert in toerisme na bosbranden

De bosbranden in Australië hebben veel impact gehad op het toerisme in het land. In de eerste twee weken van 2020 kwamen er tussen de twintig en dertig procent minder toeristen naar Australië dan normaal. Hierop besloot de regering om volop te investeren om de toeristenstroom weer op gang te krijgen.

Bekijk de video van NOS Stories over de bosbranden in Australië hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Australië investeert in toerisme na bosbranden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV