Holland - België gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Holland - België gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Holland - België gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuw seizoen van de satirische spelshow Holland-België, waarin bekende Nederlanders de strijd aangaan met bekende Belgen. TraditiesAlle vooroordelen over en verschillen tussen de Lage Landen komen aan bod. Wat weten de Nederlanders over Belgische gewoontes en tradities? Hoe kunnen de Belgen de Nederlanders ervan overtuigen dat het in Vlaanderen toch zoveel plezanter is? TeamcaptainsHet Nederlandse team wordt aangevoerd door Ruben Nicolai. De teamcaptain van het Belgische team is Niels Destadsbader. Art Rooijakkers en Jonas van Geel presenteren de spelshow. DeelnemersIn de eerste aflevering van Holland-België krijgt Ruben Nicolai hulp van comedian Najib Amhali en rapper Gers Pardoel. In het Belgische team doen oud-voetballer Wesley Sonck en presentatrice Katja Retsin mee. Bekijk hier meer deelnemers aan Holland-België dit seizoen.
Uitzending :
Holland - België
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start een nieuw seizoen van de satirische spelshow Holland-België, waarin bekende Nederlanders de strijd aangaan met bekende Belgen.

Tradities
Alle vooroordelen over en verschillen tussen de Lage Landen komen aan bod. Wat weten de Nederlanders over Belgische gewoontes en tradities? Hoe kunnen de Belgen de Nederlanders ervan overtuigen dat het in Vlaanderen toch zoveel plezanter is?

Teamcaptains
Het Nederlandse team wordt aangevoerd door Ruben Nicolai. De teamcaptain van het Belgische team is Niels Destadsbader. Art Rooijakkers en Jonas van Geel presenteren de spelshow.

Deelnemers
In de eerste aflevering van Holland-België krijgt Ruben Nicolai hulp van comedian Najib Amhali en rapper Gers Pardoel. In het Belgische team doen oud-voetballer Wesley Sonck en presentatrice Katja Retsin mee.

Bekijk hier meer deelnemers aan Holland-België dit seizoen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Holland-België

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Holland - België of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV