Herdenkingsdienst man André van Duin: "Veel tranen met hier en daar een lach"

Herdenkingsdienst man André van Duin: "Veel tranen met hier en daar een lach"

Herdenkingsdienst man André van Duin: "Veel tranen met hier en daar een lach" Zondag vond in Amsterdam een herdenkingsdienst plaats voor Martin Elferink, de man van André van Duin die vorige week op 55-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van botkanker. Veel vrienden van het stel waren aanwezig, zoals Evert Santegoeds: "Alle mensen die om André geven, die hij in zijn omgeving heeft, waren er wel vanavond. Het was een buitengewoon intiem, bijzonder hartelijk en warm eerbetoon aan Martin, precies zoals het was bedoeld." Veel tranenOok acteur Frans Mulder was aanwezig. Hij zegt: "Veel tranen. Ook wel hier en daar en lach maar vooral heel ontroerend." Mulder sprak van een sobere bijeenkomst. "Behalve dat er hele mooie filmpjes waren gemaakt, collages, op muziek." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Martin Elferink (man van André van Duin) op 55-jarige leeftijd overleden Bekijk deze video » Liefde tussen André van Duin en Martin Elferink spatte er altijd vanaf Bekijk deze video »
Show :
Herdenkingsdienst man André van Duin: "Veel tranen met hier en daar een lach"

Zondag vond in Amsterdam een herdenkingsdienst plaats voor Martin Elferink, de man van André van Duin die vorige week op 55-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van botkanker. Veel vrienden van het stel waren aanwezig, zoals Evert Santegoeds: "Alle mensen die om André geven, die hij in zijn omgeving heeft, waren er wel vanavond. Het was een buitengewoon intiem, bijzonder hartelijk en warm eerbetoon aan Martin, precies zoals het was bedoeld."

Veel tranen
Ook acteur Frans Mulder was aanwezig. Hij zegt: "Veel tranen. Ook wel hier en daar en lach maar vooral heel ontroerend." Mulder sprak van een sobere bijeenkomst. "Behalve dat er hele mooie filmpjes waren gemaakt, collages, op muziek." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Herdenkingsdienst man André van Duin: "Veel tranen met hier en daar een lach" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV