Typisch Moerdijk aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Typisch Moerdijk aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Typisch Moerdijk aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De documentaireserie Typisch gaat de komende drie weken over het Noord-Brabantse Moerdijk. Het gewone leven daar wordt vastgelegd en is elke maandag tot en met donderdag rond 19:30 uur te zien op NPO 2. LevendigMoerdijk is een dorp met 1100 inwoners, ingesloten door een enorm industriegebied, snelwegen en het Hollands Diep. Vroeger was dit een levendig vissersdorp met een pont naar de overkant, maar met de bouw van de Moerdijkbrug verdween die bedrijvigheid. ToekomstVolgens de overheid zou het dorp geen toekomst meer hebben. Als je op de kaart kijkt zie je het meteen, Moerdijk ligt eigenlijk in de weg. De huidige bevolking denkt hier heel anders over en doet er alles aan om van Moerdijk weer een bloeiende gemeenschap te maken. Typisch Land van Hulst: Begrijpt de Venezuelaanse immigrant het eigenlijk wel? Bekijk deze video »
Uitzending :
Typisch Moerdijk

De documentaireserie Typisch gaat de komende drie weken over het Noord-Brabantse Moerdijk. Het gewone leven daar wordt vastgelegd en is elke maandag tot en met donderdag rond 19:30 uur te zien op NPO 2.

Levendig
Moerdijk is een dorp met 1100 inwoners, ingesloten door een enorm industriegebied, snelwegen en het Hollands Diep. Vroeger was dit een levendig vissersdorp met een pont naar de overkant, maar met de bouw van de Moerdijkbrug verdween die bedrijvigheid.

Toekomst
Volgens de overheid zou het dorp geen toekomst meer hebben. Als je op de kaart kijkt zie je het meteen, Moerdijk ligt eigenlijk in de weg. De huidige bevolking denkt hier heel anders over en doet er alles aan om van Moerdijk weer een bloeiende gemeenschap te maken.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Typisch Moerdijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV