Docu The Forum gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu The Forum gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Docu: The Forum

The Forum Documentaire die een blik werpt achter de schermen van het World Economic Forum, de ontmoetingsplaats van de wereldwijde elite. Een project dat is bedoeld om de wereld beter te maken, maar werkt dat ook echt? Machtigste mensenVoor het eerst in de vijftigjarige geschiedenis van het World Economic Forum slaagde een onafhankelijke filmploeg erin een kijkje te nemen achter de schermen. Ze volgen de machtigste mensen ter wereld, staatshoofden en CEO's van grote bedrijven en NGO's die beslissingen nemen die een invloed hebben op ons allemaal, en dat terwijl de wereld op een kruispunt staat. InspanningenDe wereld verbeteren door dialoog, dat is de visie van Klaus Schwab, de 81-jarige oprichter van het forum. Behalve de intieme gesprekken tussen wereldleiders toont The Forum de inspanningen van activisten als Greta Thunberg en Rutger Bregman die het WEF gebruiken om discussies over klimaatverandering, duurzaam ondernemen en populisme op scherp zetten. Alles voor een 'betere wereld', maar hoe effectief is dit netwerk van de elite?
Uitzending :
The Forum

Documentaire die een blik werpt achter de schermen van het World Economic Forum, de ontmoetingsplaats van de wereldwijde elite. Een project dat is bedoeld om de wereld beter te maken, maar werkt dat ook echt?

Machtigste mensen
Voor het eerst in de vijftigjarige geschiedenis van het World Economic Forum slaagde een onafhankelijke filmploeg erin een kijkje te nemen achter de schermen. Ze volgen de machtigste mensen ter wereld, staatshoofden en CEO's van grote bedrijven en NGO's die beslissingen nemen die een invloed hebben op ons allemaal, en dat terwijl de wereld op een kruispunt staat.

Inspanningen
De wereld verbeteren door dialoog, dat is de visie van Klaus Schwab, de 81-jarige oprichter van het forum. Behalve de intieme gesprekken tussen wereldleiders toont The Forum de inspanningen van activisten als Greta Thunberg en Rutger Bregman die het WEF gebruiken om discussies over klimaatverandering, duurzaam ondernemen en populisme op scherp zetten. Alles voor een 'betere wereld', maar hoe effectief is dit netwerk van de elite?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Forum of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV