Prins Harry: "Droevig dat zo ver heeft moeten komen"

Prins Harry: "Droevig dat zo ver heeft moeten komen"

Prins Harry: "Droevig dat zo ver heeft moeten komen" Prins Harry geeft voor het eerst in het openbaar een reactie, over de keuze om een stap terug te doen binnen de koninklijke familie: "Ik wil dat jullie de waarheid van mij horen, althans zoveel als ik met jullie kan delen." Geen prins of hertog meerHij doet dit als Harry, en niet als prins of hertog, zegt hij: "Als de persoon die jullie de afgelopen 35 jaar zagen opgroeien." Hij stelt dat Meghan en hij hoopvol waren, toen ze net getrouwd waren. "Daarom vind ik het extra droevig dat het zo ver heeft moeten komen." Geen andere keuzeHarry vervolgt: "De beslissing die mijn vrouw en ik genomen hebben om een stap terug te doen was geen makkelijke. We heben maandenlang gepraat na jaren van uitdagingen. Hierin hadden we geen andere keuze." Bekijk zijn hele reactie, op beelden van het AD, hierboven. Bekijk ook Megxit: Zo reageren inwoners Windsor op terugtreden Harry en Meghan Bekijk deze video » Harry en Meghan doen definitief afstand van koninklijke titels Bekijk deze video » Marc van der Linden over Meghan Markle en prins Harry: 'Ze hebben gekregen wat ze wilden' Bekijk deze video »
Nieuws :
Prins Harry: "Droevig dat zo ver heeft moeten komen"

Prins Harry geeft voor het eerst in het openbaar een reactie, over de keuze om een stap terug te doen binnen de koninklijke familie: "Ik wil dat jullie de waarheid van mij horen, althans zoveel als ik met jullie kan delen."

Geen prins of hertog meer
Hij doet dit als Harry, en niet als prins of hertog, zegt hij: "Als de persoon die jullie de afgelopen 35 jaar zagen opgroeien." Hij stelt dat Meghan en hij hoopvol waren, toen ze net getrouwd waren. "Daarom vind ik het extra droevig dat het zo ver heeft moeten komen."

Geen andere keuze
Harry vervolgt: "De beslissing die mijn vrouw en ik genomen hebben om een stap terug te doen was geen makkelijke. We heben maandenlang gepraat na jaren van uitdagingen. Hierin hadden we geen andere keuze." Bekijk zijn hele reactie, op beelden van het AD, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prins Harry: "Droevig dat zo ver heeft moeten komen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV