Nikkie de Jager op weg naar Los Angeles voor talkshow Ellen DeGeneres

Nikkie de Jager op weg naar Los Angeles voor talkshow Ellen DeGeneres

Nikkie de Jager op weg naar Los Angeles voor talkshow Ellen DeGeneres Bekijk hier het hele interview van Nikkie de Jager met Ellen DeGeneres. Nikkie de Jager, ook wel bekend als Nikkie Tutorials, is deze week te gast in de wereldberoemde talkshow van Ellen DeGeneres. Ze kan het zelf bijna niet geloven: "OMG", schrijft ze bij de post over het nieuws. Los Angeles"Het gaat gebeuren", zegt ze. "Ik ben al op het vliegveld en ik ga zo naar Los Angeles, waar ik te gast zal zijn bij Ellen." De influencer zal in de talkshow ongetwijfeld gaan praten over het nieuws dat ze vorige week naar buiten bracht, dat ze transgender is. Bekijk het fragment, dat De Jager op haar Instagrampagina plaatste, hierboven. Bekijk ook Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials): 'Ik ben transgender' Bekijk deze video » Coming-out transgender Nikkie de Jager is wereldnieuws Bekijk deze video » Nikkie Tutorials: "I'm a tall bitch. Maar mensen kijken nu nog meer naar me" Bekijk deze video »
Show :
Nikkie de Jager op weg naar Los Angeles voor talkshow Ellen DeGeneres

Bekijk hier het hele interview van Nikkie de Jager met Ellen DeGeneres.

Nikkie de Jager, ook wel bekend als Nikkie Tutorials, is deze week te gast in de wereldberoemde talkshow van Ellen DeGeneres. Ze kan het zelf bijna niet geloven: "OMG", schrijft ze bij de post over het nieuws.

Los Angeles
"Het gaat gebeuren", zegt ze. "Ik ben al op het vliegveld en ik ga zo naar Los Angeles, waar ik te gast zal zijn bij Ellen." De influencer zal in de talkshow ongetwijfeld gaan praten over het nieuws dat ze vorige week naar buiten bracht, dat ze transgender is. Bekijk het fragment, dat De Jager op haar Instagrampagina plaatste, hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nikkie de Jager op weg naar Los Angeles voor talkshow Ellen DeGeneres of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV