Robert De Niro valt Donald Trump aan na ontvangen Life Achievement Award

Robert De Niro valt Donald Trump aan na ontvangen Life Achievement Award

Robert De Niro valt Donald Trump aan na ontvangen Life Achievement Award Bij de Screen Actors Guild Awards - één van de vele voorbodes voor de Oscars - werd filmicoon Robert De Niro geëerd met de Life Achievement Award, een prijs voor zijn gehele oeuvre. De Niro staat bekend om zijn aversie jegens president Donald Trump, en die stak hij opnieuw niet onder stoelen of banken. Misbruik van machtIn zijn toespraak benoemt De Niro diverse problemen die onder het presidentschap van Trump zijn ontstaan of verergerd, zoals een (in)humaan immigratiebeleid en degelijke regels op het gebied van wapenbezit. Maar dat is niet alles: De Niro zegt zich zoveel zorgen te maken dat hij de Amerikaanse president in duidelijke woorden beschuldigt van misbruik van macht. Bekijk de speech van Robert De Niro hierboven. Robert De Niro over rol in Joker: "Wat Joaquin Phoenix mij aandoet is niet leuk" Bekijk deze video » Achter de schermen bij The Irishman: hoe kwam geweldige groep acteurs bij elkaar? Bekijk deze video » Hilarisch: Robert De Niro ervaart zelf hoe irritant hij als talkshowgast is Bekijk deze video » Martin Scorsese praat over alle essentiële details in The Irishman Bekijk deze video »
Entertainment :
Robert De Niro valt Donald Trump aan na ontvangen Life Achievement Award

Bij de Screen Actors Guild Awards - één van de vele voorbodes voor de Oscars - werd filmicoon Robert De Niro geëerd met de Life Achievement Award, een prijs voor zijn gehele oeuvre. De Niro staat bekend om zijn aversie jegens president Donald Trump, en die stak hij opnieuw niet onder stoelen of banken.

Misbruik van macht
In zijn toespraak benoemt De Niro diverse problemen die onder het presidentschap van Trump zijn ontstaan of verergerd, zoals een (in)humaan immigratiebeleid en degelijke regels op het gebied van wapenbezit. Maar dat is niet alles: De Niro zegt zich zoveel zorgen te maken dat hij de Amerikaanse president in duidelijke woorden beschuldigt van misbruik van macht.

Bekijk de speech van Robert De Niro hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Robert De Niro valt Donald Trump aan na ontvangen Life Achievement Award of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV