"Reacties op Netflix-serie Ares niet goed"

"Reacties op Netflix-serie Ares niet goed"

"Reacties op Netflix-serie Ares niet goed" Sinds afgelopen vrijdag is de Nederlandse Netflix-serie Ares te streamen. "Zet deze serie Nederland op de kaart?" vraagt Loretta Schrijver zich af. Entertainmentdeskundige Patrick Martens denkt van niet: "De serie ziet er prachtig uit maar de reacties zijn niet heel positief." Bekijk het fragment van Koffietijd hierboven. Bekijk ook Dit is de cast van Ares, de Nederlandse Netflix-serie Bekijk deze video » Pieter Kuijpers over serie Ares: "We mochten filmen in Paleis Soestdijk en Rijksmuseum" Bekijk deze video »
TV :
"Reacties op Netflix-serie Ares niet goed"

Sinds afgelopen vrijdag is de Nederlandse Netflix-serie Ares te streamen. "Zet deze serie Nederland op de kaart?" vraagt Loretta Schrijver zich af. Entertainmentdeskundige Patrick Martens denkt van niet: "De serie ziet er prachtig uit maar de reacties zijn niet heel positief." Bekijk het fragment van Koffietijd hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op "Reacties op Netflix-serie Ares niet goed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV