Het is Blue Monday: hoe overleef je deze dag?

Het is Blue Monday: hoe overleef je deze dag?

Het is Blue Monday: hoe overleef je deze dag? Het is vandaag de derde maandag van januari en dat betekent dat het Blue Monday is en dat zou de meest deprimerende dag van het jaar zijn. Het is natuurlijk een beetje een verzinsel maar toch krijgt de dag jaarlijks veel aandacht. Wouter de Jong, schrijver van de Mindgym-boeken, heeft tips om deze 'verschrikkelijke dag' door te komen: "Je kunt jezelf mentaal weerbaarder maken. Je kunt dagelijks aan je geest werken zodat je meer veerkracht en rust in je hoofd krijgt." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven. Bekijk ook Pauw gemist? Wouter de Jong leert kinderen de gebruiksaanwijzing van hun hoofd Bekijk deze video » Herdenkingsdienst man André van Duin: "Veel tranen met hier en daar een lach" Bekijk deze video » Het Spaanse Dorp komt terug, maar niet vanuit Polopos Bekijk deze video »
Nieuws :
Het is Blue Monday: hoe overleef je deze dag?

Het is vandaag de derde maandag van januari en dat betekent dat het Blue Monday is en dat zou de meest deprimerende dag van het jaar zijn. Het is natuurlijk een beetje een verzinsel maar toch krijgt de dag jaarlijks veel aandacht. Wouter de Jong, schrijver van de Mindgym-boeken, heeft tips om deze 'verschrikkelijke dag' door te komen: "Je kunt jezelf mentaal weerbaarder maken. Je kunt dagelijks aan je geest werken zodat je meer veerkracht en rust in je hoofd krijgt." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het is Blue Monday: hoe overleef je deze dag? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV