Tallon Griekspoor klaar voor Australian Open-debuut: "Onverwacht maar ik ben superblij"

Tallon Griekspoor klaar voor Australian Open-debuut: "Onverwacht maar ik ben superblij"

Tallon Griekspoor klaar voor Australian Open-debuut: "Onverwacht maar ik ben superblij" Tallon Griekspoor heeft zich gekwalificeerd voor het hoofdtoernooi van de Australian Open en maakt daarmee zijn Grand Slam debuut: "Het is onverwacht en ik ben er superblij mee." SchouderproblemenDe 23-jarige Haarlemmer vervolgt: "Ik ben hier niet helemaal fit naartoe gekomen, veel schouderproblemen gehad, dus het zag er niet heel goed uit." Maar veel behandelingen bij de fysiotherapeut hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen. Bekijk het hele interview met Eurosport hierboven. Tallon Griekspoor komt waarschijnlijk dinsdag voor het eerst in actie op de Australian Open, tegen Taylor Fritz. Bekijk wanneer je de wedstrijd van Griekspoor live op tv kunt volgen. Bekijk ook Kiki Bertens blikt vooruit op Australian Open: "Ik voel me goed en ben er klaar voor" Bekijk deze video » Arantxa Rus is na geweldig jaar klaar voor Australian Open Bekijk deze video » Roger Federer stoeit met team, op Australian Open Bekijk deze video »
Tennis :
Tallon Griekspoor klaar voor Australian Open-debuut: "Onverwacht maar ik ben superblij"

Tallon Griekspoor heeft zich gekwalificeerd voor het hoofdtoernooi van de Australian Open en maakt daarmee zijn Grand Slam debuut: "Het is onverwacht en ik ben er superblij mee."

Schouderproblemen
De 23-jarige Haarlemmer vervolgt: "Ik ben hier niet helemaal fit naartoe gekomen, veel schouderproblemen gehad, dus het zag er niet heel goed uit." Maar veel behandelingen bij de fysiotherapeut hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen. Bekijk het hele interview met Eurosport hierboven.

Tallon Griekspoor komt waarschijnlijk dinsdag voor het eerst in actie op de Australian Open, tegen Taylor Fritz. Bekijk wanneer je de wedstrijd van Griekspoor live op tv kunt volgen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tallon Griekspoor klaar voor Australian Open-debuut: "Onverwacht maar ik ben superblij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV