Joaquin Phoenix ontroert met prachtige speech: "Ik sta op de schouders van Heath Ledger"

Joaquin Phoenix ontroert met prachtige speech: "Ik sta op de schouders van Heath Ledger"

Joaquin Phoenix ontroert met prachtige speech: "Ik sta op de schouders van Heath Ledger" Gisteren (zondag 19 januari) werden de Screen Actors Guild Awards uitgereikt. Het is een prijs van acteurs voor acteurs, en Joaquin Phoenix won de award voor Beste Acteur. Hij nam uitvoerig de tijd om - met de nodige humor - zijn collega's te eren. Phoenix sloot af met de woorden: "Ik sta hier op de schouders van mijn favoriete acteur, Heath Ledger," refererend aan de jong gestorven Ledger, die in The Dark Knight (2008) de rol van de Joker vertolkte. Bekijk de speech van Joaquin Phoenix hierboven. Golden Globe-winnaar Joaquin Phoenix maakt journalisten belachelijk Bekijk deze video » Deze acteurs en actrices zijn genomineerd voor een Oscar Bekijk deze video » Overlijden River Phoenix nog altijd open wond voor broertje Joaquin Phoenix Bekijk deze video »
Film :
Joaquin Phoenix ontroert met prachtige speech: "Ik sta op de schouders van Heath Ledger"

Gisteren (zondag 19 januari) werden de Screen Actors Guild Awards uitgereikt. Het is een prijs van acteurs voor acteurs, en Joaquin Phoenix won de award voor Beste Acteur. Hij nam uitvoerig de tijd om - met de nodige humor - zijn collega's te eren. Phoenix sloot af met de woorden: "Ik sta hier op de schouders van mijn favoriete acteur, Heath Ledger," refererend aan de jong gestorven Ledger, die in The Dark Knight (2008) de rol van de Joker vertolkte.

Bekijk de speech van Joaquin Phoenix hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Joaquin Phoenix ontroert met prachtige speech: "Ik sta op de schouders van Heath Ledger" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV