Monique Westenberg: "Ik heb niets met Tino Martin"

Monique Westenberg: "Ik heb niets met Tino Martin"

Monique Westenberg: "Ik heb niets met Tino Martin" Monique Westenberg heeft geen relatie met Tino Martin, zoals afgelopen week in diverse media werd gesuggereerd. "Ik geloof dat ik ook wat met Tino schijn te hebben terwijl die gewoon weer fijn met lieve Kim samen is. Snap jij het nog?", schrijft ze op haar Instagrampagina. RoddelsWestenberg reageert op een vraag van een vriendin, die weer reageert op een andere roddel: dat ze een nieuw huisje zou hebben. Ook dat verhaal blijkt niet te kloppen. Bekijk hierboven wat Monique schreef en zie haar daarnaast op pad met zoontje André Hazes Jr. Bekijk ook Monique Westenberg ontroerd door verrassing vriendinnen Bekijk deze video » Nikkie de Jager op weg naar Los Angeles voor talkshow Ellen DeGeneres Bekijk deze video » André Hazes volgt Bridget Maasland naar de wc Bekijk deze video »
Show :
Monique Westenberg: "Ik heb niets met Tino Martin"

Monique Westenberg heeft geen relatie met Tino Martin, zoals afgelopen week in diverse media werd gesuggereerd. "Ik geloof dat ik ook wat met Tino schijn te hebben terwijl die gewoon weer fijn met lieve Kim samen is. Snap jij het nog?", schrijft ze op haar Instagrampagina.

Roddels
Westenberg reageert op een vraag van een vriendin, die weer reageert op een andere roddel: dat ze een nieuw huisje zou hebben. Ook dat verhaal blijkt niet te kloppen. Bekijk hierboven wat Monique schreef en zie haar daarnaast op pad met zoontje André Hazes Jr.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Monique Westenberg: "Ik heb niets met Tino Martin" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV