Brad Pitt geeft hilarische speech: "Dit moet op mijn Tinderprofiel!"

Brad Pitt geeft hilarische speech: "Dit moet op mijn Tinderprofiel!"

Brad Pitt geeft hilarische speech: "Dit moet op mijn Tinderprofiel!" Zondagavond (19 januari) ontving Brad Pitt de SAG Award (Screen Actors Guild Award) voor zijn bijrol in Once Upon a Time in Hollywood. Hiermee lijkt hij de grootste kanshebber voor de Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol te zijn. Pitt kleurt het prijzenseizoen met diverse hilarische speeches; ook dit keer deed hij weer enkele hilarische uitspraken. Zo stelde hij voor om een foto met de prijs toe te voegen aan zijn Tinderprofiel en zei hij sarcastisch dat de rol érg moeilijk was. Bekijk de hilarische speech van Brad Pitt hierboven. Bradley Cooper in het zonnetje gezet door Brad Pitt: "Door jou ben ik nuchter" Bekijk deze video » Once Upon a Time in Hollywood wint Critics' Choice Award - hierna de Oscar? Bekijk deze video » Oscarnominaties zijn bekend: Joker grote kanshebber, gevolgd door 1917 Bekijk deze video »
Film :
Brad Pitt geeft hilarische speech: "Dit moet op mijn Tinderprofiel!"

Zondagavond (19 januari) ontving Brad Pitt de SAG Award (Screen Actors Guild Award) voor zijn bijrol in Once Upon a Time in Hollywood. Hiermee lijkt hij de grootste kanshebber voor de Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol te zijn. Pitt kleurt het prijzenseizoen met diverse hilarische speeches; ook dit keer deed hij weer enkele hilarische uitspraken. Zo stelde hij voor om een foto met de prijs toe te voegen aan zijn Tinderprofiel en zei hij sarcastisch dat de rol érg moeilijk was.

Bekijk de hilarische speech van Brad Pitt hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Brad Pitt geeft hilarische speech: "Dit moet op mijn Tinderprofiel!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV