Mattie en Marieke genomineerd voor Gouden RadioRing: "Wat een eer!"

Mattie en Marieke genomineerd voor Gouden RadioRing: "Wat een eer!"

Mattie en Marieke genomineerd voor Gouden RadioRing: "Wat een eer!" Tijdens het presenteren van hun ochtendshow werden Mattie Valk en Marieke Elsinga vanmorgen verrast door hun 3FM-collega Rob Janssen. Beide dj's weten niet precies wat ze moeten zeggen, ook omdat ze dit weekend nog aardig wat pilsjes hebben gedronken bij Vrienden van Amstel Live. Als Janssen uiteindelijk vertelt dat ze zijn genomineerd voor de Gouden RadioRing, kunnen ze hun geluk niet op: "Wat een eer!" Bekijk het fragment uit de ochtendshow van Mattie en Marieke hierboven. Gerard Ekdom in de maling genomen door collega bij nominatie Gouden RadioRing Bekijk deze video »
Entertainment :
Mattie en Marieke genomineerd voor Gouden RadioRing: "Wat een eer!"

Tijdens het presenteren van hun ochtendshow werden Mattie Valk en Marieke Elsinga vanmorgen verrast door hun 3FM-collega Rob Janssen. Beide dj's weten niet precies wat ze moeten zeggen, ook omdat ze dit weekend nog aardig wat pilsjes hebben gedronken bij Vrienden van Amstel Live. Als Janssen uiteindelijk vertelt dat ze zijn genomineerd voor de Gouden RadioRing, kunnen ze hun geluk niet op: "Wat een eer!"

Bekijk het fragment uit de ochtendshow van Mattie en Marieke hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mattie en Marieke genomineerd voor Gouden RadioRing: "Wat een eer!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV