André Hazes krijgt bier van Bridget Maasland op podium Vrienden van Amstel Live

André Hazes krijgt bier van Bridget Maasland op podium Vrienden van Amstel Live

Nu heel Nederland weet dat André Hazes en Bridget Maasland een setje zijn, doet het koppel geen moeite meer om het onder stoelen of banken te steken. Sterker nog: tijdens Vrienden van Amstel Live kwam Maasland zelfs het podium op om Hazes bier te brengen.

"Proost schatje"
Op Instagram wordt het bijzondere moment, ten overstaan van een vol Ahoy Rotterdam, schaamteloos gedeeld met de volgers. Zowel Bridget als André heeft de foto op social media geplaatst. Bridget gebruikt "Proost schatje" als bijschrift, waar André kiest voor "Love you baby". De verliefdheid is bij het stel nog duidelijk aanwezig.

Douche
Overigens is Hazes niet altijd gesteld op een biertje tijdens een concert, zoals blijkt uit onderstaande video.

André Hazes krijgt bier van Bridget Maasland op podium Vrienden van Amstel Live Nu heel Nederland weet dat André Hazes en Bridget Maasland een setje zijn, doet het koppel geen moeite meer om het onder stoelen of banken te steken. Sterker nog: tijdens Vrienden van Amstel Live kwam Maasland zelfs het podium op om Hazes bier te brengen. "Proost schatje"Op Instagram wordt het bijzondere moment, ten overstaan van een vol Ahoy Rotterdam, schaamteloos gedeeld met de volgers. Zowel Bridget als André heeft de foto op social media geplaatst. Bridget gebruikt "Proost schatje" als bijschrift, waar André kiest voor "Love you baby". De verliefdheid is bij het stel nog duidelijk aanwezig. DoucheOverigens is Hazes niet altijd gesteld op een biertje tijdens een concert, zoals blijkt uit onderstaande video.
Entertainment :
André Hazes krijgt bier van Bridget Maasland op podium Vrienden van Amstel Live
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes krijgt bier van Bridget Maasland op podium Vrienden van Amstel Live of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV