Samenvatting Top Oss - AZ

Samenvatting Top Oss - AZ

Samenvatting <em>Top Oss - AZ</em> Alle hoogtepunten Top Oss - AZ Samenvatting Top Oss - AZ Bekijk deze video » TOP Oss - AZ 0-1 door Dani de Wit Bekijk deze video » TOP Oss - AZ 0-2 door Teun Koopmeiners Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Top Oss en AZ in de achtste finales van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Top Oss - AZ Op dinsdag 21 december speelt AZ de achtste finale van de KNVB Beker tegen Top Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in het Frans Heesenstadion in Oss. De wedstrijd begint om 18.30 uur en is op tv te zien. AZAZ verloor de laatste twee wedstrijden in de competitie. Voor de winterstop was Sparta met 3-0 te sterk. Afgelopen weekend won Willem II met 3-1 bij AZ. Bekijk het volledige programma van de achtste finales in de KNVB-beker. TOP OssOss is momenteel de nummer 17 in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen vrijdag won de ploeg wel met 3-2 van koploper Cambuur. Opstelling AZBizot; Svensson, Vlaar, Wuytens, Wijndal; Midtsjo, de Wit, Koopmeiners; Stengs, Boadu, Idrissi. Opstelling Top OssKoeman; Dijkhuizen, Stuy van den Herik, Asmelash, Pique; van der Sluys, Kaak, Rommens; Rommens, Buttner, Peters. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Top Oss en AZ in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting Top Oss - AZ

Alle hoogtepunten Top Oss - AZ


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Top Oss en AZ in de achtste finales van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Top Oss - AZ

Op dinsdag 21 december speelt AZ de achtste finale van de KNVB Beker tegen Top Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in het Frans Heesenstadion in Oss. De wedstrijd begint om 18.30 uur en is op tv te zien.

AZ
AZ verloor de laatste twee wedstrijden in de competitie. Voor de winterstop was Sparta met 3-0 te sterk. Afgelopen weekend won Willem II met 3-1 bij AZ.

Bekijk het volledige programma van de achtste finales in de KNVB-beker.

TOP Oss
Oss is momenteel de nummer 17 in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen vrijdag won de ploeg wel met 3-2 van koploper Cambuur.

Opstelling AZ
Bizot; Svensson, Vlaar, Wuytens, Wijndal; Midtsjo, de Wit, Koopmeiners; Stengs, Boadu, Idrissi.

Opstelling Top Oss
Koeman; Dijkhuizen, Stuy van den Herik, Asmelash, Pique; van der Sluys, Kaak, Rommens; Rommens, Buttner, Peters.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Top Oss en AZ in de Eredivisie.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Top Oss - AZ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen