Nicolette van Dam lacht Bas Smit uit na domme actie op het strand

Nicolette van Dam lacht Bas Smit uit na domme actie op het strand

Nicolette van Dam lacht Bas Smit uit na domme actie op het strand Nicolette van Dam genoot gisteren (zondag 19 januari) van een heerlijke uitwaaidag op het strand. Haar man Bas Smit nam hun dochters mee naar de branding, maar daar schatte hij de snelheid en hoogte van de golven een beetje verkeerd in. Het resultaat? Natte schoenen en sokken en een lachende Nicolette. Bekijk de beelden hierboven. Dochter Nicolette van Dam weet hoe ze haar tegenspelers moet manipuleren Bekijk deze video » Bas Smit realistisch over baan als influencer: "Geloof me dat wil je niet. Ze zijn bloedje onzeker" Bekijk deze video » Nicolette van Dam deelt faceswap-video van haar en Bas Smit Bekijk deze video »
Entertainment :
Nicolette van Dam lacht Bas Smit uit na domme actie op het strand

Nicolette van Dam genoot gisteren (zondag 19 januari) van een heerlijke uitwaaidag op het strand. Haar man Bas Smit nam hun dochters mee naar de branding, maar daar schatte hij de snelheid en hoogte van de golven een beetje verkeerd in. Het resultaat? Natte schoenen en sokken en een lachende Nicolette.

Bekijk de beelden hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nicolette van Dam lacht Bas Smit uit na domme actie op het strand of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV